Over

Hallo! Ik ben Sven, een freelance dronepiloot

Mijn luchtavontuur begint vele jaren geleden met het besturen van RC-vliegtuigen. Nadat ik een doe-het-zelf-epoxy-zweefvliegtuigpakket had gekocht, bracht ik vele leuke uren door in de lucht.
Door andere tijdrovende werkzaamheden en het niet kunnen vliegen vlakbij huis, zijn deze vliegtuigen echter ergens op een plank be/geland.
Toen COVID-19 uitbrak, raakte ik geïnteresseerd in drones en de technologie, dus besloot ik een tweedehands DJI Phantom 3 te kopen, gewoon om het eens te proberen.
Ik ontdekte meteen dat het vliegen met een drone veel "gemakkelijker" was dan met RC-vliegtuigen, vanwege het feit dat een drone op zijn plaats blijft hangen als hij niets doet, terwijl een vliegtuig van het opstijgen tot het landen in de lucht in beweging moet blijven.
Daarna ging alles snel. Als creatief persoon hield ik ervan om luchtfoto's te maken en vond ik het erg leuk om deze te bewerken en te delen.
Al snel besloot ik het dronepiloot-aspect als professionele nevenactiviteit toe te voegen.
Toen werd mijn Phantom3 vervangen door een Air 2S, die veel betere cameraspecificaties had en nog steeds een van mijn favoriete drones tot nu toe is.

1,5 jaar later ben ik erg dankbaar en trots op alle locaties die ik heb mogen fotograferen.
Voor mij maakt het niet uit of de missies zo groot zijn als een toonaangevend festival, of klein als een eenzaam historisch gebouw,
Ik hou er gewoon van om de tijdelijke sfeer die ik voel als ik dingen vanuit de lucht bekijk, over te brengen.

Ik hoop dat je geniet van mijn vluchtgalerij en aarzel niet om contact met mij op te nemen voor boekingen, vragen, ...

Tot ziens van bovenuit!

Scroll to top